Ajankohtaista

Joulun lähestyessä on tullut aika kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta.

Jouluna 2017 Yrjö Wigren Oy  lahjoittaa joulumuistamiseen varatut varat Tampereen Vauvajengille.

Tampereella on toiminut vuodesta 1988 alkaen äideille ja heidän lapsilleen suunnattu avoin ja sitoutumaton toimintaryhmä. Ryhmän toiminnan tavoite on tukea äitien jaksamista arjessa. Ryhmässä toimii sekä työntekijöitä että vapaaehtoisia. Ryhmän toiminnassa yhdistetään innovatiivisesti etsivää työtä, matalan kynnyksen toimintaa, ennalta ehkäisevää työtä sekä vertaistukea.

Lue tarkemmin linkistä Vauvajengistä:

http://www.uta.fi/yky/perla/tutkimus/projektit/vauvajengiaidintukena.html

 

Wigrenin maistuvat joulun lahjapaketit nyt tilattavissa.

Ilahduta asiakastasi, henkilökuntaasi tai vaikka ystävääsi Wigrenin herkullisilla joulupaketeilla! Tarjolla on kaksi erilaista ruokaisaa pakettivaihtoehtoa. Tuotteet pakataan näyttävään pakkaukseen.

Wigrenin Brunssinakki on Vuoden Paras Makkara 2017!

Akateeminen Kiuas-Seura r.y. (AKS) on valinnut jälleen vuoden parhaat makkarat. Arvioiduista makkaroista parhaat pisteet sai nakkisarjan voittaja, tamperelainen Yrjö Wigren Oy:n valmistama Brunssinakki (L,G).

Vuoden Makkara-raadin arvio oli Brunssinakista seuraavanlainen: " Mehukas, suuntuntuma kiva, mukava erityinen maku, joka saa maistelemaan enemmänkin, rasvaa juuri sopivasti, jotenkin epäterveellisen hyvä, mausteet tasapainoiset, jälkimaku kruunaa makkaran, aivan muuta kuin cocktail-nakki, muy bien, sehr gut!"

Brunssinakki oli voittoisa sekä Vuoden Paras Makkara- että Vuoden Paras Nakkimakkara- sarjoissa. Brunssinakki sai 93/100 kokonaispistettä.

Akateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita vuodesta 1991 lähtien ja on kokoontunut arviointi-istuntoihin jo 902 kertaa. Tämän maistelukauden  (1.9.2016-31.8.2017) aikana pidetyissä 24 istunnossa arvioitiin kaiken kaikkiaan 180 makkaraa, joista 109 oli Suomessa valmistettuja uutuuksia. Maistelussa arvioidaan makua, rakennetta, massan sidosteisuutta ja kuoren rapeutta. Sokkotestissä makkaralle annetaan korkeintaan 100 pistettä, jotka jakaantuvat maun, ulkonäön sekä hinta/laatusuhteen kesken. AKS valitsi parhaat uutuusmakkarat nyt 18.kertaa.

Lisätietoja:

http://www.makkara.info/blog/

Finnair juhlistaa satavuotiasta Suomea maassa ja taivaalla. Kesällä 2017 julkaistussa Finnairin Blue Wings-lehdessä on artikkeli Yrjö Wigren Oy.stä.

Se on Mortonki!

MORTONKI

Mortonki! uutuudet nyt myymälöissä.

Wigren_yleis_banner_Facebook_Mortonki

Wigren 1917 Juhlameetwursti, Limousin härkä - Lakritsi

100-vuotisjuhlan kunniaksi valmistimme lakritsin makuisen Juhlameetwurstin 100 % Limousin härän lihasta. Lakritsi on peräisin Kouvolan Lakritsilta ja liha Muhoslaiselta Viskaalin teurastamolta. Tuote on pakattu Juhlapakkaukseen. Yrjö Wigren Oy 100 vuotta – itsenäisen Suomen ikäinen.

 

Wigren_ajankohtaista_Limousin_Lakritsi_naudan_meetwursti_550pix

Käytämme ainoastaan ympäristö­ystävällistä ja suomalaista biokaasua ja omaa aurinko­voimalaamme kaikessa tuotannossamme.

Uutuus! MORO Piäni Chorizosnack

MORO-tuoteperhe sai uuden pienokaisen - MORO Piäni Chorizosnackin (L, G). Erinomainen pieneen suolaisen nälkään tai ruuanlaittoon. Muista myös muut MORO-tuotteet: MORO-lenkki, MORO-Grillimakkara ja MORO-ChiliGrillimakkara.

 

Wigren_Ajankohtaista_MORO_chorizosnack_550pix

Käytämme ainoastaan ympäristö­ystävällistä ja suomalaista biokaasua ja omaa aurinko­voimalaamme kaikessa tuotannossamme.

NYSÄ pieni, bitte schön - Grillikesän uutuudet!

Wigrenin NYSÄ uutuudet ovat Bratwurst (L, G, lihaa 80%) ja tulinen Chilikalkkuna (L, G, lihaa 67%). Muista myös GrilliNYSÄ (L, G, lihaa 80%), JuustoGrilliNYSÄ (L, G, lihaa 74%) ja ChilijuustoNYSÄ (L, G, lihaa 74%). Kesä. Lyhyt kuin NYSÄ!

 

Wigren_ajankohtaista_NYSA_Bratwurst_Chilikalkkuna_550pix

Käytämme ainoastaan ympäristö­ystävällistä ja suomalaista biokaasua ja omaa aurinko­voimalaamme kaikessa tuotannossamme.

Wigren on Suomen 3. arvostetuin lihanjalostaja ja 99. arvostetuin kaikista brändeistä.

Arvostetuimmat brändit 2016*
Pirkanmaalla Wigren on arvostetuin brändi kaikista yrityksistä. Lihanjalostajista 200 joukossa ei ole mm. HK, Atria, Wursti, Saarioinen, Vataja, Huhtahyvät, Kotivara, Pouttu. Tutkimuksessa oli yhteensä 1005 suomalaista brändiä.

*Taloustutkimus Oy 9/2016

Lataa Bränditutkimus 2016 Wigren (PDF)

Ajankohtaista

Joulun lähestyessä on tullut aika kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Jouluna 2017 Yrjö Wigren Oy  lahjoittaa joulumuistamiseen varatut varat Tampereen Vauvajengille. Tampereella on toiminut vuodesta 1988 alkaen äideille ja heidän lapsilleen suunnattu avoin ja sitoutumaton toimintaryhmä. Ryhmän toiminnan tavoite on tukea äitien jaksamista arjessa. Ryhmässä toimii sekä työntekijöitä että vapaaehtoisia. Ryhmän toiminnassa yhdistetään innovatiivisesti etsivää työtä, matalan kynnyksen toimintaa, ennalta ehkäisevää työtä sekä vertaistukea. Lue tarkemmin linkistä Vauvajengistä: http://www.uta.fi/yky/perla/tutkimus/projektit/vauvajengiaidintukena.html  

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!
Viimeisimmät some-sisällöt myös ajankohtaista-sivulla