Vastuullisuus

Vastuullisuusasiat ovat keskeinen elementti Yrjö Wigren Oy:n toiminnassa. Luonnon huomioiminen ja sen vaaliminen ovat meille nykypäivää!

Biokaasu

Wigren oli ensimmäinen suomalainen teollisuusyritys joka alkoi käyttämään biokaasua prosessissaan.

Biokaasu on uusiutuvaa energiaa ja siksi se sopii vahvojen arvojen Wigrenille.


Aurinkovoimala

Luonnollinen aurinkoenergia oli helppo arvovalinta Wigrenille.

Aurinkoenergian ansiosta hiilidioksidipäästöt putoavat merkittävästi.

Aurinkovoimala on kotimaista SaloSolarin valmistetta.


Joutsenlippu

Käyttämästämme lihasta yli 90% on kotimaista. Joutsenlippu kertoo kotimaisen lihan käytön tuotteissamme.


Oiva-tunnus

Oiva-raportti kertoo viranomaistarkastuksessa annetun palautteen.

Kaupungin valvontaeläinlääkäri käy tehtaallamme n. 6 krt/vuosi


Laatusertifikaatti

Meillä on FSSC 22000 sertifioitu laatujärjestelmä.

Tämä toimii meillä selkeänä arkipäivän toimintaohjeena.

Sertifikaatti

Ajankohtaista

Wigrenin Brunssinakki on Vuoden Paras Makkara 2017!

              Akateeminen Kiuas-Seura r.y. (AKS) on valinnut jälleen vuoden parhaat makkarat. Arvioiduista makkaroista parhaat pisteet sai nakkisarjan voittaja, tamperelainen Yrjö Wigren Oy:n valmistama Brunssinakki (L,G). Vuoden Makkara-raadin arvio oli Brunssinakista seuraavanlainen: " Mehukas, suuntuntuma kiva, mukava erityinen maku, joka saa maistelemaan enemmänkin, rasvaa juuri sopivasti, jotenkin epäterveellisen hyvä, mausteet tasapainoiset, jälkimaku kruunaa makkaran, aivan muuta kuin cocktail-nakki, muy bien, sehr gut!" Brunssinakki oli voittoisa sekä Vuoden Paras Makkara- että Vuoden Paras Nakkimakkara- sarjoissa. Brunssinakki sai 93/100 kokonaispistettä. Akateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita vuodesta 1991 lähtien ja on kokoontunut arviointi-istuntoihin jo 902 kertaa. Tämän maistelukauden  (1.9.2016-31.8.2017) aikana pidetyissä 24 istunnossa arvioitiin kaiken kaikkiaan 180 makkaraa, joista 109 oli Suomessa valmistettuja uutuuksia. Maistelussa arvioidaan makua, rakennetta, massan sidosteisuutta ja kuoren rapeutta. Sokkotestissä makkaralle annetaan korkeintaan 100 pistettä, jotka jakaantuvat maun, ulkonäön sekä hinta/laatusuhteen kesken. AKS valitsi parhaat uutuusmakkarat nyt 18.kertaa. Lisätietoja: http://www.makkara.info/blog/

Finnair juhlistaa satavuotiasta Suomea maassa ja taivaalla. Kesällä 2017 julkaistussa Finnairin Blue Wings-lehdessä on artikkeli Yrjö Wigren Oy.stä.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!
Viimeisimmät some-sisällöt myös ajankohtaista-sivulla