Yhteystiedot

Yrjö Wigren Oy

PL 23 (Patamäenkatu 2)

33901 Tampere

Puh. (03) 3123 7200

myynti@yrjowigren.fi

www.yrjowigren.fi

 

Vuonna 1917 perustettu Yrjö Wigren Oy on Suomen vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut lihanjalostusyritys. Alun perin neljän hengen makkaratehtaasta on kasvanut nykyaikainen, 40 henkeä työllistävä yritys.

Katja Liete
Asiakaspalvelu ja tilausten käsittely
Puh. +358 3123 7200
Puh. +358 50 529 6980 (suora)
katja.liete(a)yrjowigren.fi

Kirsi Koivunen
Asiakaspalvelu ja tilausten käsittely
Puh. +358 44 4162 207
kirsi.koivunen(a)yrjowigren.fi

Janos Uotila
Aluemyyntipäällikkö,
Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
Puh. +358 400 300160
janos.uotila(a)yrjowigren.fi

Henna Uusi-Pietilä
Controller
Puh. +358 44 4162206
henna.uusi-pietila(a)yrjowigren.fi

Katarina Lind
Laatupäällikkö
Puh. +358 44 4162213
katarina.lind(a)yrjowigren.fi

Kari Koivisto
Lihaosasto
Puh. +358 44 4162218
kari.koivisto(a)yrjowigren.fi

Joni Hynnä
Kunnossapito
Puh. +358 44 4162205
ywhuolto(a)gmail.com

Keijo Vataja
Toimitusjohtaja
Puh. +358 50 63150
keijo.vataja(a)yrjowigren.fi

Esitteet

Palaute

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Palautteenne on meille erittäin tärkeää.

Tuotteisiin liittyvät palautteet pyydämme lähettämään erillisellä tuotepalautelomakkeella.

Kaikki lomakkeen kentät ovat pakollisia.

Ajankohtaista

Wigrenin Brunssinakki on Vuoden Paras Makkara 2017!

              Akateeminen Kiuas-Seura r.y. (AKS) on valinnut jälleen vuoden parhaat makkarat. Arvioiduista makkaroista parhaat pisteet sai nakkisarjan voittaja, tamperelainen Yrjö Wigren Oy:n valmistama Brunssinakki (L,G). Vuoden Makkara-raadin arvio oli Brunssinakista seuraavanlainen: " Mehukas, suuntuntuma kiva, mukava erityinen maku, joka saa maistelemaan enemmänkin, rasvaa juuri sopivasti, jotenkin epäterveellisen hyvä, mausteet tasapainoiset, jälkimaku kruunaa makkaran, aivan muuta kuin cocktail-nakki, muy bien, sehr gut!" Brunssinakki oli voittoisa sekä Vuoden Paras Makkara- että Vuoden Paras Nakkimakkara- sarjoissa. Brunssinakki sai 93/100 kokonaispistettä. Akateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita vuodesta 1991 lähtien ja on kokoontunut arviointi-istuntoihin jo 902 kertaa. Tämän maistelukauden  (1.9.2016-31.8.2017) aikana pidetyissä 24 istunnossa arvioitiin kaiken kaikkiaan 180 makkaraa, joista 109 oli Suomessa valmistettuja uutuuksia. Maistelussa arvioidaan makua, rakennetta, massan sidosteisuutta ja kuoren rapeutta. Sokkotestissä makkaralle annetaan korkeintaan 100 pistettä, jotka jakaantuvat maun, ulkonäön sekä hinta/laatusuhteen kesken. AKS valitsi parhaat uutuusmakkarat nyt 18.kertaa. Lisätietoja: http://www.makkara.info/blog/

Finnair juhlistaa satavuotiasta Suomea maassa ja taivaalla. Kesällä 2017 julkaistussa Finnairin Blue Wings-lehdessä on artikkeli Yrjö Wigren Oy.stä.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!
Viimeisimmät some-sisällöt myös ajankohtaista-sivulla