OLE HYVÄ JA TUTUSTU
TUOTTEISIIMME!

Wigren on arvioitu tutkitusti
Suomen 4. parhaaksi
lihanjalostajaksi ja 3.
parhaaksi kehittyväksi
brändiksi!*

>> Tutustu tutkimukseen

Käytämme tuotteidemme valmistuksessa ympäristöystävällistä, 100% uusiutuvaa, suomalaista biokaasua. Lue lisää aiheesta täältä: www.biokaasumerkki.fi

 

wigren_etusivu_banner_458

Yrjö Wigren Oy 100 vuotta – Itsenäisen Suomen ikäinen

Vuonna 1917 perustettu Yrjö Wigren Oy on Suomen vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut lihanjalostusyritys. Alun perin neljän hengen makkara­tehtaasta on kasvanut nykyaikainen, 40 henkeä työllistävä yritys. >> Lue lisää Wigrenin historiasta

Wigren tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista tuotteistaan: Herkkunakki, Ohutlenkki, maksamakkarat, meetwurstit ja Rosvofile ovat maankuuluja. Hyvät tuotteet ovat taanneet Wigrenille paikan herkkusuiden pöydissä. Wigren on arvioitu* vuonna 2011 Suomen toiseksi parhaaksi lihanjalostajaksi ja toiseksi parhaaksi makkaran­valmistajaksi!

Anna Wigrenin tokaisu 1940-luvulta ”Jos ei tehdä hyvää – ei sitten tehdä ollenkaan!” on edelleen yrityksen kulmakivi. Tutustu tuotteisiimme!

* Consumer Compass/Topi Jurvanen 30.3.2011: Lihanjalostajien ja makkaranvalmistajien tunnettuudet ja arvostukset. Pyydä lyhennelmä tutkimuksesta osoitteesta myynti@yrjowigren.fi

 

Etusivu_458pix_wigren_100_vuotta

Wigren_catering_tehtaanmyymala_458pix

Etusivu_458pix_wigren_100_vuotta_meetwursti

Etusivu_458pix_wigren_Limousin_lakritsi_naudan_meetwursti

Etusivu_458pix_wigren_NYSA_bratwurst_Chilikalkkuna