Aurajuustomureke Wigren
- 1h
- 6 annosta
Ainekset
Mureke
Valmistusohje
01
Sekoita korppujauhot, neste, munat ja mausteet. Anna turvota 5 minuuttia.
02
Lisää jauheliha . Vaivaa taikina tasaiseksi.
03
Muotoile mureke kostutetuilla käsillä tangoksi
04
Nosta mureke leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Painele pituussuunnassa keskelle syvennys.
05
Pilko aurajuusto ja painele syvennykseen
06
Muotoile tanko uudelleen, jotta täyte peittyy. Kiepauta murekerulla ylösalaisin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
- 200 °C
- 40 min

YRJÖ WIGREN OY
Näillä aineksilla onnistut varmasti
Wigrenin herkulliset tuotteet takaavat, että jokainen ruoka onnistuu ja maistuu juuri siltä kuin pitääkin – aidolta, täyteläiseltä ja rakkaudella tehdyltä. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut lihatuotteet, makkarat ja mausteiset lisukkeet tuovat ruokiin syvyyttä ja tasapainoa, joka tekee kotikokin työstä vaivatonta ja lopputuloksesta aina herkullisen. Wigrenin tuotteilla ruoanlaitto on nautinto ja lopputulos taatusti onnistunut.

Meetwurstit
Pitkään kypsytetyt ja täyteläisen mausteiset meetwurstit ja salamit kruunaavat voileivät ja juustotarjottimet.
Valmisruoka
Laadukkaista raaka-aineista valmistetut herkut tuovat kotiruoan parhaat puolet suoraan lautaselle.
Maksamakkarat
Täyteläiset ja perinteiset maksamakkarat viimeistelevät leivät pehmeällä ja täyteläisellä maulla.