Ajankohtaista

Wigren 2020 esite

 

 

 

Ympäristöystävällisesti luontoa säästäen

Syksyllä muistaminen kannattaa

Ilta-Sanomat on valinnut vuoden 2018 parhaaksi vappunakiksi Wigrenin Herkkunakin!

 

"Miellyttävä ulkonäkö ja tuoksu. Tyylikäs, mieto savun maku. Houkutteleva ja ryhdikäs"

Näin Ilta-Sanomat kuvailee vuoden 2018 parasta vappunakkia.

Hauskaa Wappua!

 

Iso Juttu!

Iso juttu ilmaston eteen.

Kampanjan tehtävä on hillitä ilmastonmuutosta vähentämällä ilmastoa lämmittäviä hiilidioksidipäästöjä miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää kampanjasta:

https://isojuttu.fi/yritykset/yrjo-wigren-oy

Vapuksi kivaa ja helppoa ruokaa. By Alexander Trivedi

AITOA ARKIRUOKAA - Alexander Trivedi

Wigrenin Brunssinakki on Vuoden Paras Makkara 2017!

Akateeminen Kiuas-Seura r.y. (AKS) on valinnut jälleen vuoden parhaat makkarat. Arvioiduista makkaroista parhaat pisteet sai nakkisarjan voittaja, tamperelainen Yrjö Wigren Oy:n valmistama Brunssinakki (L,G).

Vuoden Makkara-raadin arvio oli Brunssinakista seuraavanlainen: " Mehukas, suuntuntuma kiva, mukava erityinen maku, joka saa maistelemaan enemmänkin, rasvaa juuri sopivasti, jotenkin epäterveellisen hyvä, mausteet tasapainoiset, jälkimaku kruunaa makkaran, aivan muuta kuin cocktail-nakki, muy bien, sehr gut!"

Brunssinakki oli voittoisa sekä Vuoden Paras Makkara- että Vuoden Paras Nakkimakkara- sarjoissa. Brunssinakki sai 93/100 kokonaispistettä.

Akateeminen Kiuas-Seura on maistellut makkaroita vuodesta 1991 lähtien ja on kokoontunut arviointi-istuntoihin jo 902 kertaa. Tämän maistelukauden  (1.9.2016-31.8.2017) aikana pidetyissä 24 istunnossa arvioitiin kaiken kaikkiaan 180 makkaraa, joista 109 oli Suomessa valmistettuja uutuuksia. Maistelussa arvioidaan makua, rakennetta, massan sidosteisuutta ja kuoren rapeutta. Sokkotestissä makkaralle annetaan korkeintaan 100 pistettä, jotka jakaantuvat maun, ulkonäön sekä hinta/laatusuhteen kesken. AKS valitsi parhaat uutuusmakkarat nyt 18.kertaa.

Lisätietoja:

http://www.makkara.info/blog/

Finnair juhlistaa satavuotiasta Suomea maassa ja taivaalla. Kesällä 2017 julkaistussa Finnairin Blue Wings-lehdessä on artikkeli Yrjö Wigren Oy:stä.

Wigren on Suomen 3. arvostetuin lihanjalostaja ja 99. arvostetuin kaikista brändeistä.

Arvostetuimmat brändit 2016*
Pirkanmaalla Wigren on arvostetuin brändi kaikista yrityksistä. Lihanjalostajista 200 joukossa ei ole mm. HK, Atria, Wursti, Saarioinen, Vataja, Huhtahyvät, Kotivara, Pouttu. Tutkimuksessa oli yhteensä 1005 suomalaista brändiä.

*Taloustutkimus Oy 9/2016

Lataa Bränditutkimus 2016 Wigren (PDF)

Ajankohtaista

Wigren 2020 esite

     

Ympäristöystävällisesti luontoa säästäen

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!
Viimeisimmät some-sisällöt myös ajankohtaista-sivulla